QUI SOM?

Empreses, centres tecnològics i de recerca i universitats en una comunitat compromesa en la innovació del sector de producció agroalimentària.

La COTPA va començar a treballar amb la idea que l’àmbit de producció agroalimentària, en el què diversos agents del territori – centres de coneixement, entitats i empreses –  tenen una llarga experiència de recerca i formació, necessitava innovacions lligades a tecnologies que no són pròpies d’aquest sector. El creixent interès per l’ús de sensors, drons, fotografia aèria, models de predicció, metabolòmica, genòmica, etc., posa en evidència la necessitat de plantejar una acció estratègica que porti a una proposta d’una comunitat que doni resposta a aquestes necessitats. 

 

Conscients que calia incorporar el major nombre d’actors possibles, la COTPA va definir un grup promotor format per universitats i empreses amb la premissa de formar un ampli grup de treball que incorporés a les principals empreses i centres de generació de coneixement. Aquest grup, encarregat de treballar sobre l’estratègia de la comunitat i d’identificar els projectes que es posarien en marxa, són la totalitat dels agents que en l’actualitat constitueixen la COTPA. 

QUI SOM?

​LÍDER COMUNITAT

PARTICIPANTS PROJECTES

LÍDERS PROJECTES